Înapoi în sală, … sau online. Tu decizi!

noiplus1 cursuri prenatale in sala

Salut! Acum, că ai dat click pe acest articol, îmi imaginez că ai o grămadă de întrebări despre cursurile prenatale în sală sau online.

Pe scurt, ceea ce aș vrea să știi citind această secțiune ar fi:

  • Cursurile NoiPlus1 reîncep în sală! Te așteaptă o sală (îndrăznesc cu încredere să spun) minunată, spațioasă, aerisită și comodă. O poți vedea în filmulețul de mai jos.
  • Cursurile online vor fi disponibile în continuare, dar nu există opțiune mixtă (combinație de sală și online) așa că tu trebuie doar să alegi varianta care ți se potrivește.
  • Atât la cursurile online cât și la cele din sală abordăm aceeași tematică și aceleași exerciții, în aceeași structură de 7 ședințe a câte 2 ore și jumătate (o ședință pe săptămână).
  • Toate sedințele cursurilor NoiPlus1, indiferent dacă sunt online sau în sală încep, de la ora 17.30.
  • Îmi propun ca în fiecare lună să încep câte un curs în sală și unul online, dar dacă vei urmări pagina de Facebook NoiPlus1, acolo voi posta sub formă de EVENT fiecare curs cu apx 10 zile inainte.
  • Totuși: Dacă își dorești să te înscrii la cursul în sală, cel mai sigur este să îmi scrii cât mai din timp (secțiunea CONTACT a acestui site sau pe messengerul paginii de Facebook NoiPlus1). Asta deoarece în sală locurile sunt limitate – maxim 6 cupluri – iar locurile se ocupă repede.
  • Detalii despre prețurile cursurilor poți să găsești aici. Iar aici poți să vezi unde este noua sală.

Te aștept la curs cu același entuziasm pe care l-am simțit acum 10 ani când am început meseria asta faină de educator prenatal. Sunt nerăbdătoare să ne cunoaștem și să răspundem împreună la toate întrebările pe care le ai. Dacă ai dori să discutăm alte detalii, nu uita că poți să mă contactezi oricând în secțiunea CONTACT.

Hai la curs! 🙂

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *